1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Covid-19 : Vakantiegeld GARANTIE 16-08-2020

Is wintersport nog mogelijk voor het seizoen 2020-2021? 

JAzeker
Wij zijn positief over het komende wintersportseizoen. Alle professionals doen hun uiterste best om de klant een veilige vakantie te bieden.  Een wintersport is volgens velen een veilige manier om te reizen met je eigen reisgezelschap in de vakantiewoning en de hele dag  in de buitenlucht. De skiliftmaatschappijen en accommodaties  zijn er klaar voor met extra hygiene maatregelen en eventueel mondbeschermingverplichting in wachtrijen, restaurants en skiliften.

*Het zijn onzekere tijden  en  daarom  hebben wij flexibele annuleringsvoorwaarden opgesteld. Kan de vakantie  onverwachts  geen doorgang vinden  doordat er een Oranje reisadvies(alleen noodzakelijk reizen) voor de bestemming is afgegeven  vanuit  het Ministerie van Buitenlandse zaken, de geboekte  accommodatie geen gasten meer mogen ontvangen  en in de  bestemming de skliften niet draaien door het  door het COVID-19 virus.. Dan geldt de vakantiegeld garantie .
Als bovenstaande,  een dag voor de aankomstdatum van toepassing is, voor jouw geboekte wintersportvakantie,  dan geldt er de GARANTIE voor VakantieGeld  en is er de keus,; Het  omboeken van de wintersportvakantie naar een andere periode of bestemming, een voucher voor een volgende reis  of geld terug.

Reserveren via SNEEUWFUN betekent dat je 
reisgeld altijd  GEDEKT is via het SGR.

Al geruime tijd voor de aanvraag van uw reis kijken wij naar de omstandigheden of de reis doorgang kan vinden. Ben je al ter plaatse  en kun je niet blijven op de bestemming, dan krijg je de niet genoten reisdagen retour en wordt er als ook  het vervoer via ons is geregeld, hebben wij een repatrieringsplicht en zorgen wij ervoor dat iedereen weer veilig thuiskomt. 

Boek met een  gerust gevoel  de wintersportvakantie.  Plannen maken, wij helpen graag en regelen de wintersportvakantie tot in de puntjes.
ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -