1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Aftellen naar de wintersport 20-10-2022

De eerste Sneeuwfun gasten zijn in de herfstvakantie naar de sneeuw geweest. Het aftellen is nu echt begonnen.
Met minder dan 60 dagen tot kerst wachten we met spanning op de 1e echte sneeuw van betekenis. Wat voor een winter zal het worden. Een winterseizoen zoals vorig jaar waar we een droomstart kende met een perfecte timing van een super sneeuwval voor de gehele Alpen zou een mooi uitgangspunt zijn. Het weer en de sneeuwval is iets dat we niet kunnen regelen. We zullen moeten afwachten wat koning winter ons gaat brengen en volgen dagelijks alle weerberichten op de voet. We zien tot ons grote plezier dat de hogere skigebieden langzaam wit kleuren.  Kom maar op kou!

De boekingen gaan ondanks alles ook lekker door. De echte wintersporter wil weer op vakantie. Op dit moment denken wij dat ca 70% de wintersportvakantie al heeft geboekt. De populaire accommodaties en vakantieweken raken vol maar er zijn nog zeker pareltjes te vinden.  
Het is nu meer dan ooit verstandig om vooraf de skipassen en het huur skimateriaal alvast te boeken. Op dit moment is het nog te regelen volgens goede afspraakprijzen. Wij verwachten dat later en zeker aan de kassa i.v.m. de verhoogde energieprijzen de kosten hoger zullen worden.

Ook is het nu de dagen weer korter worden weer tijd om een beetje Fit voor winter te worden. De hele dag skiÄ“n vergt weer heel wat van het gestel.  Lees naar ons blog met tips.

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -