1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

De ontzorgservice van Sneeuwfun. 11-09-2023

De ontzorgservice van Sneeuwfun.

We zijn op zoek naar een wintersportbestemming voor komende winter maar we zien door de bomen het bos niet meer. We willen naar de sneeuw in de schoolvakantie in een sneeuwzeker skigebied met een  leuk dorp, goede après-ski, gezellige hedendaagse accommodatie met het comfort van thuis en natuurlijk direct aan de piste. Iedereen wil een eigen slaapkamer en het liefst ook een eigen badkamer en o j a beslist niet verder rijden dan 1000 km van thuis. Het is een zoekkreet die we dagelijks voorbij zien komen..............


Als wij vragen naar het budget voor de wintersportvakantie, ervaringen. en of ze al een bestemming in gedachte hebben is het in veel gevallen een uitdaging. We gaan puzzelen afwegen, denken, onderzoeken en berekenen.
Het ontzorgen van de klant. Het maken van een persoonlijk reisvoorstel voor de wintersportvakantie is ons vak en passie, al bijna 30 jaar.
Wij weten uit persoonlijke ervaringen waar de leukste afdalingen te vinden zijn. waar de sneeuw gaat vallen, Hoe de winter wandelpaden lopen. Waar de après-ski is. Waar de leukste accommodaties gebouwd zijn en 1 van de belangrijkste pijlers van ons aanbod; Of we er ook zelf een week willen verblijven want anders is het voor ons een no go! Waar is de Sneeuwfun te beleven!

Wij luisteren echt naar de wensen van de klant, iedere keer opnieuw. Ons doel is immers de klant te laten genieten van een onvergetelijke sneeuwzekere wintersportvakantie waar de zuurverdiende centen het waard waren. Wij geven uiteindelijk in een persoonlijk bericht een aantal keuzes, uit het web van aanbod, waarvan wij weten dat ze een onvergetelijke wintersportvakantie zullen genieten die ze verdienen en op het oog hadden. Vaak sturen we de klanten in een andere richting dan ze zelf gedachte hebben en geregeld voelen ze zich er zo thuis dat ze er jaren blijven hangen.

Dan is ons doel bereikt! Een klant die genoten heeft van de skivakantie. Dat is precies waar we het voor doen.  

Doordat wij al bijna 30 jaar meedraaien als specialist in wintersportvakantie hebben wij onze contacten en kunnen wij altijd voordeliger dan ter plaatse een aanbieding maken. Daarbij is het reisgeld altijd verzekerd met lidmaatschap van het SGR ( stichting garantiefonds reizen)

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -