1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Het uitdelen van VEREN, TRENDS en de BESTE WENSEN 08-12-2022

Onze eerste gasten zijn alweer een tijdje thuis maar het grote feest staat nog te beginnen. We tellen af naar de KERSTVAKANTIE.
Ondertussen kleuren de Alpen lekker wit en bereiden de skigebieden zich voor op de gasten die vanaf 17 december de bergdorpen weer zullen doen volstromen.
Er staan enorm veel wintersportliefhebbers te popelen om een weekje onbezorgd op wintersport te gaan. De wintersport is teruggeveerd als nooit tevoren en ook wij vernemen een onverminderde vraag naar onze vakantiebestemmingen. Nog nooit hebben wij voor zoveel wintersporters de vakantie mogen regelen.

De trends voor komende winter.
  • Een paar dagen knallen tijdens een korte vakantie met vrienden of het bedrijf naar de sneeuw. De 7 snowblendskiweekenden zitten vol. Wil je nog mee? Er zijn nog slechts een paar plaatsen voor het Snowblendskiweekend 
  • Een week skivakantie vieren met familie of vrienden in een fijn appartement, het liefst direct aan de piste, in een veelzijdig en sneeuwzeker skigebied dat niet al te ver weg ligt en makkelijk bereikbaar is. Uiteraard alles voor een goede prijs. Frankrijk zit in de lift.

Sneeuwfun is sterk in de geheimen van de Franse Alpen. Dat is ons ding. In Frankrijk krijg je waar voor je geld. Je skiet er in de grootste skigebieden ter wereld. De prijs/kwaliteit staat in verhouding en het zijn al lang niet meer de kleine "hokken" van de jaren 70. Frankrijk is volwassen geworden met prachtige hedendaagse accommodaties waar service en kwaliteit voorop staat. Bovendien is Frankijk bijzonder sneeuwzeker en door de tolwegen makkelijk bereikbaar.

Via dit laatste blog van 2022 willen wij iedereen bedanken voor het onverminderde vertrouwen in Sneeuwfun.
Wij zijn dankbaar voor alle ambassadeurs die op verjaardagen, sportverenigingen, schoolpleinen, in wachtruimtes, op het werk of waar dan ook over SNEEUWFUN praten en ons aanbevelen. Hierdoor vallen wij op tussen de reisreuzen en krijgen wij ons klanten via mond tot mond doorgeschoven. Wij vinden dit zo bijzonder dat wij het liefst willen dan wij iedereen persoonlijk een Sneeuwfun VEER als blijk van waardering willen overhandigen maar doen deze hierbij virtueel die ook geldt voor;   .
Al onze trouwe klanten, de skileraren in de sneeuw en op de skibanen die tijdens de lessen onze naam laten vallen als een adresje om voordelig en betrouwbaar de skivakantie te boeken. Onze NL partners zoals accountants, drukkers, adverteerders, webdesigners en busondernemingen waarmee we veelal al meer dan 25 jaar samenwerken en garant staan voor een goede basis en betrouwbare relatie. Verder een veer voor onze honderden vertegenwoordigers en partners in de skigebieden en iedereen die Sneeuwfun een warm hart toedraagt.

Een virtuele Sneeuwfun VEER als waardering en ook wensen wij jou als lezer voor straks gezellige feestdagen en heel veel Sneeuwfun voor 2023.  Uiteraard staan wij in 2023 dienstbaar klaar en beseffen wij dat wij het geluk hebben om ruim 25 jaar onze droom, wintersportreizen te verzorgen mogen uitvoeren. Wij zijn ons door persoonlijke omstandigheden plots intens bewust van geworden hoe bevoorrecht wij zijn.
Blijf positief, kijk naar de mogelijkheden en gebruik bij het kiezen van een wintersportvakantie onze expertise. Vaak heb je ons niet nodig, kun je het allemaal ook zelf via de bekende kanalen. Maar gaat het niet zoals het hoort te gaan. Heb je een probleem, annulering, andere issue of vraag, juist dan zijn wij altijd bereikbaar, klantgericht en denken in oplossingen. Onze klant is altijd koning en alles regelen wij met reisgeldgarantie.

Veel Sneeuwfun voor 2023.

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -