1. Voordeliger dan rechtstreeks
  2. Geen reserveringskosten
  3. Eenvoudig en betrouwbaar
  1. Je bent hier:
  2. home
  3. nieuws

Skiles geven in de Alpen! 29-09-2023

Ik ben Naomi, en ik heb het geluk om al jaren skileraar te zijn bij Sneeuwfun. Skiën is voor mij altijd een passie geweest, een liefde die ik van jongs af aan heb. Als kind kon ik niet wachten om mijn eerste paar ski's aan te trekken en de berg op te gaan. Nu, vele jaren later, kan ik met trots zeggen dat ik mijn passie deel met anderen en help om de wonderen van skiën te ontdekken.

Meer dan een hobby

Skiën is voor mij veel meer dan alleen een hobby; het is een manier van leven geworden. Vanaf het moment dat ik kon lopen namen mijn ouders mij mee naar de bergen, en daar begon mijn wereld van het skiën. Al vroeg keek ik mee bij andere skileraren en op mijn 19e besloot ik om ook een skileraren opleiding te gaan volgen bij de Nederlandse Skivereniging.

Tegenwoordig breng ik mijn vakanties vooral veel door op de prachtige pistes van Prapoutel, waar ik skiles geef en mijn passie voor skiën deel met anderen. Het is geweldig om te zien hoe mensen, jong en oud, hun vaardigheden verbeteren en genieten van het plezier van skiën. Het gevoel dat je krijgt wanneer je ziet dat iemand voor het eerst op de latten staat en glimlacht terwijl ze de berg afglijden, is onbetaalbaar. Naast het skiën geef ik ook regelmatig snowboardles aan beginners. Het is een geweldige manier om mensen te helpen de diversiteit van wintersporten te ervaren. Prapoutel is echt mijn tweede thuis waar ik altijd graag terugkom. 

Skiles geven in Nederland

In Nederland, wanneer ik niet in de bergen ben, geef ik skiles bij Skicentrum Hoorn. Het is leuk om te zien hoe mensen zich hier voorbereiden op hun wintersportvakantie en zich vol enthousiasme in de indoorskibaan storten. Skiles geven in Nederland heeft me geholpen mijn eigen vaardigheden als skileraar te verbeteren en me beter voor te bereiden op het winterseizoen in de Alpen.

In de zomer ontsnap ik graag naar het water. Wakeboarden en surfen zijn mijn favoriete zomeractiviteiten. Hoewel het een heel andere wereld is dan skiën in de alpen, is de adrenaline en het plezier vergelijkbaar. Het houdt me fit en gemotiveerd voor het komende winterseizoen.

Op naar het volgende seizoen!

Toch kijk ik vooral uit naar het skiseizoen in de bergen. De gezelligheid van de wintersportvakanties en het mogen bijdragen aan de onvergetelijke ervaringen van de Nederlandse wintersporters op de piste. Ik kijk altijd uit naar de volgende afdaling en de mogelijkheid om anderen te inspireren om de bergen te verkennen. Skiën is niet zomaar een sport, het is een manier om te genieten van de natuur, de sport en alle gezellige mensen die ik iedere keer weer mag ontmoeten. 

Ik ben trots dat ik al jaren deel uit mag maken van het Sneeuwfun skileraren team! Zie ik jullie dit jaar ook weer in de sneeuw? 

Naomi

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -