1. Voordeliger dan rechtstreeks
 2. Geen reserveringskosten
 3. Eenvoudig en betrouwbaar
 1. Je bent hier:
 2. home
 3. nieuws

Welk type wintersporter ben jij? 01-12-2021

Welk type wintersporter ben jij?

Ga je voor de gezelligheid, de natuur, of kijk jij stiekem eigenlijk het meeste uit naar de drankjes die na een dag skiën of snowboarden geserveerd worden? wat voor type wintersporter ben jij  nu eigenlijk?

 1. De après-skiër

Skiën en snowboarden is allemaal ontzettend leuk, en je geniet zeker wel van een dag bewegen op de piste en in de sneeuw, maar stiekem verheug jij je na afloop toch echt het meeste op het moment dat je de kroeg in kan lopen en een biertje kan bestellen. Jij leeft voor de gezelligheid en bent het liefste omringt met mensen!

 1. De sporter

Jij leeft echt naar de wintersportvakantie toe, niet alleen voor de gezelligheid zoals de après-skiër, maar vooral om weer heerlijk de piste af te kunnen scheuren. Thuis heb je je alvast op en top fit en klaar gemaakt zodat je conditie je in ieder geval niet in de weg kan staan. Je spendeert het liefste alle volle dagen op je ski’s of snowboard en neemt liever een keer extra de lift omhoog dan dat je een afdaling moet missen.

 1. De fotograaf

Heerlijk in de buitenlucht en de natuur rondlopen is natuurlijk geweldig, en zeker als de omgeving er nog eens prachtig uitziet op de foto. Jij bent tijdens je vakantie vooral veel bezig met het schieten van mooie plaatjes en content voor op je sociaal mediakanalen. Af en toe stoppen midden op de piste leidt soms misschien tot irritaties, maar als de foto maar goed is!

 1. De golden oldie

Jij bent die ene skiër die je van veraf kan spotten en in een fel fluoriserend pak de snelste parallel slagen kan maken op de skies door alle jaren ervaring. Ondertussen roep je ‘vroeger was het hier altijd zo rustig…’ tot alle plezier van je kinderen of kleinkinderen.

 1. De adrenalinejunk

Blauwe, gele of zwarte piste? Mij niet gezien. Jij gaat liever met alle plezier de off-piste op met wat meer uitdaging. Dat geen mogelijkheid? Dan haal je je topsnelheid van 120km per uur op de babypiste wel even.

 1. De apfelstrudel

Natuurlijk vind je het heerlijk om de piste af te dalen, maar met name als je zicht hebt op een restaurant of café. Je ruikt de heerlijke geur van het versgebakken gebak en de koffie al van een afstandje. Nadat je 1 piste verder bent zeg jij tegen je vrienden ‘zo we hebben wel weer een kopje koffie verdiend niet waar?!’

ZOEK EN BOEK
zoek en boek
+ -